zo 5 jul 2020
Voorganger: Ds Kirsten Wuijster en Petra Zweers
Dienst, alleen via internet te beluisteren
Organist: Hr. Ronald Kamminga

Deze dienst komt tot stand in samenwerking met de Johannesgemeente en zal ook live vanuit de Johanneskerk met beeld en geluid via internet worden uitgezonden. Ga daarvoor naar "kerkdienstgemist.nlSelecteer "provincie brabant " dan "gemeente Eindhoven" dan "Johannesgemeente". U kunt dan rechtstreeks de kerkdienst volgen op zondagmorgen  van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Maar daarna kunt u (vanaf maandag) de dienst ook nog een paar weken bekijken via kerkdienstgemist.nl/stations/1470. We streven er ook naar om het geluid (zonder beeld) tevens beschikbaar te maken via www.kerkomroep.nl.

Klik hier voor de Orde van dienst voor 5 juli

De collecte van zondag 5 juli
Deze keer blijven we voor de collecte dicht bij huis: Stichting Ommekaar uit Sint-Oedenrode. De stichting Ommekaar is ooit opgericht door de Protestantse Kerk, samen met toen nog 5 R.K.-parochies uit St.-Oedenrode. Zij wil mensen bijstaan door allerlei soorten hulp te verlenen. Dit is vooral nodig als er geen verwanten, buren of anderen zijn die dit kunnen doen.
De hulpverlening moet van korte duur zijn .Ze  is kosteloos, behalve eventueel een vergoeding voor de auto. Enkele voorbeelden van hulp zijn: begeleiding naar ziekenhuis, boodschappen doen en klusjes klaren in en om het huis.

Rekening NL61 RABO  0198 2170 99 van St. Ommekaar, St-.Oedenrode.

 

terug