Nieuwsbrief, jaargang 3, extra nummer, 2 maart 2018

Een extra nummer met één onderwerp, een oproep
 

Voorbereiden op de Paasmarkt van 24 maart.

Nu is het de tijd om uw boekenkasten uit te pluizen en alle boeken te verzamelen die u al te vaak gelezen hebt, toch niet gaat lezen, of graag weggeeft. En daarna de CD-kast en de plank met puzzels. U kunt alles al kwijt in de bij-ruimten bij de kerk in Son.

Sieraden en shawltjes zijn al eerder genoemd en u wordt van harte uitgenodigd om uw plannen te maken voor wat u wilt gaan bakken. Liefst geen grote taarten en volwassen cakes, maar wat kleiner werk dat ook voor kleinere huishoudens of voor enkele gasten aantrekkelijk is.

Extra aandacht wordt gevraagd voor de tuin, die na de vorst weer naar u lonkt. Als u daar planten of zaailingen tegenkomt die u kwijt wilt kunt u die op de Paasmarkt laten verkopen. Bel bij twijfel mevr. Hans Lubben (0499-473651).

Een ander tuinverzoek komt van Ineke Sulsters die dit jaar het maken van de bloemstukken organiseert. Als u toch van plan bent te snoeien en die takken zijn bruikbaar om te verwerken bij het bloemschikken, laat het haar dan weten. Ze worden bij u opgehaald, bij voorkeur in de week van 20 maart. Zij denkt o.a. aan takken van peer, kastanje, magnolia en kronkeltakken. “Dan kunt u ze op zaterdag 24 maart, mooi verwerkt in een bloemstuk, terugkopen” zegt Ineke.  Mail of bel naar , tel. 0499-475384.  En vergeet niet de bakjes, schaaltjes, mandjes enz. tevoren in te leveren.

Op de website kunt u nu ook over de paasmarkt lezen en er het laatste nieuws vernemen. En alvast de nieuwe poster zien. Voor alle vragen: Gerard Rothuizen, 0499-477533, 
Dirk Strasser.