Nieuwsbrief, jaargang 3, # 12a

Een korte nieuwsbrief voor twee komende dagen

Vrijdag 30 maart, 20.00 uur: kerkdienst in St Oedenrode

Op Goede Vrijdag lezen wij de geschiedenis van Eén die op zijn doortocht van beproeving en aanvechting mens bleef tot het einde en verder. Alles van waarde is weerloos zei ooit Lucebert. Hij kon het weten, komend uit een denkwereld waarin alles wat weerloos was als waardeloos werd beschouwd.
Bas Stigter

In deze dienst reflecteren wij op een aantal van de kruiswegstaties van Aad de Haas die hangen in de Sint-Cunibertuskerk te Wahlwiller. Muzikale medewerking is er van het mannenkoor o.l.v. Peter Raaijmakers en op het orgel speelt Kees Veldhoen.

Deze dienst wordt uitgezonden door www.Sonenbreugelverbindt.nl. u kunt er daar vinden onder S&B-TV.

Zaterdag 31 maart, 21.00 uur, kerkdienst in St Oedenrode

Op Stille Zaterdag vieren wij het ‘niet tevergeefs’ van Hem die ons is voorgegaan. Opstanding! Ja, wij vieren het feest van de Opsanding. In een wereld van oorlog, haat en grote monden kunnen wij het niet genoeg herhalen: de machten en krachten van de dood hebben niet het laatste woord. Niet de cynicus, noch de hondse onverschilligheid zal regeren, maar de liefde.
Bas Stigter

Muzikale medewerking is er van de cantorij o.l.v. Maria Loohuis met Dirk Strasser op de piano en op de klarinet Edith de Jong.

Ook deze dienst zal worden uitgezonden, zie boven.